miercuri, 5 noiembrie 2008

Sophia - My Love

Un proiect la care am muncit mult, impreuna cu Rocca (Firma), un tip super talentat, si cu Sophia, o artista la inceput de drum, careia i-am acordat toata increderea. Piesa este difuzata deja pe Radio ZU sau 89 FM in Bucuresti. Ce a iesit, vedeti mai jos. Ne tinem pumnii! :)
Enjoy!

Sophia - My Love

10 comentarii:

Doru Oprişan spunea...

Foarte tare, bu ! Se pricepe Rocca si nici vocea Sophiei nu suna rau.
Punctul slab al piesei mi se pare insa tocmai refrenul. Cred ca e putin cam incarcat ca sound si nu foarte catchy. Restul piesei suna excelent !

Anonim spunea...

Hmmm...minunat. Imi place vocea ei si faptul ca e din acelasi oras cu mine imi da aripi :D Ok, eu obisnuiesc sa produc piese trance/progressive si chill-out. Pentru eventualitatea in care Sophia este dispusa la o colaborare sau doriti un remix pentru 2009, va las o adresa de mail unde ma gasiti - ryaxis@yahoo.com

Sau www.myspace.com/microsonic

Alex Raducan/Microsonic, Ry:FX

Tzuca Bufnitzuca spunea...

Am auzit-o abia in seara aceasta .Imi place mult !

Anonim spunea...

reusita melodie.initial m-a dus cu gandul la ceva de la depeche mode.imi place vocea sophiei dar sunt curioasa cum canta live.rocca face treaba buna! ;)

Anonim spunea...

imi place melodia, versurile.rocca face treaba buna iar sophia are voce frumoasa.mi-ar placea sa o aud live

Anonim spunea...

Felicitari Rocca.....un maestru in devenire....Sophia...piesa este superba si o sa vrem aceea si calitate de la tine ...vrem mai multe despre voi....unde?

Cristian Pãun spunea...

Anonim, site-ul Sophiei este in constructie. Tot ce pot sa-ti spun in momentul asta este ca lucram la un material complet. Am iesit cu "My Love" pentru a vedea ce se intampla. De acum, nu mai e cale de intoarcere :) Detalii despre Sophia mai gasesti si pe site-ul casei de discuri MediaPro Music, www.mediapromusic.ro

Anonim spunea...

:)se vede multa munca in aceasta piesa:).bravo

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonim spunea...

foarte tare ! tot !